divendres, 28 de maig del 2010

Collagraph
paper gravat 250 gr 76 x 56
prova d'artista

Mentre gaudeixo d'una setmana de vacances us deixo uns breus apunts sobre la tècnica que m'apassiona i que trobo a faltar per que l'activitat laboral m'ocupa més temps del que caldria i el gravat també requereix d'uns temps que són difícils de trobar avui en dia.

Links:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Gravat
http://www.gravat.cat/
http://es.wikipedia.org/wiki/Grabado

Llorenç

dimarts, 25 de maig del 2010

Ara va de música

Acabo de compartir vehicle i seient amb un contrabaix (tinc debilitat per aquest instrument) Veníem del Palau de la Música; i dur-lo a ell ha sigut la prolongació fins a casa de l'opera que acabo d'escoltar : una versió molt reixida de Il barbiere di Siviglia.
M'ha semblat un muntatge original i divertit com s'escau a la temàtica de l'obra.
Els cantants es barrejaven entre mig dels músics fent-los còmplices de la seva història i fent-nos passar a nosaltres una estona ben agradable.
L'art és un aliment per lànima i en l'entorn on ens trobavem ha sigut com prendre ració doble.
Dos dels músics que l'han interpretat són artistes del nostre poble Joan Perarnau Garriga i la seva esposa Hye Won Kim, amb l'Orquestra Sinfònica de Castilla y León on treballen actualment.
Sento admiració per ells, per la feina que fan i m'emociona que sigui el fill d'uns amics meus.
Estem envoltats de talents, i encara n'hi han per descobrir.
Magem

dijous, 20 de maig del 2010

Si ets artista...


No recordo què deia el cartell, però no m'hi vaig sentir al·ludida.

Sóc artista jo ? no pel fet de ser lectora, però el ventall de llibres que tinc l'abast és tan i tan ampli, que m'obre horitzons i em permet accedir a molts universos diferents, per aprofundir en els que m'hi senti millor i realitzar-me on les meves qualitats es puguin expressar lliurement tot estimulant la imaginació.

I penso que podriem convertir el fet de llegir, tan recollit i solitari, en una activitat social si el compartim i treballem conjuntament entre les diferents disciplines que es troben a Santpedor.

És per això que el meu cap no para de barrinar des de que he conegut la iniciativa i se m'acudeixen un pilot de coses per fer junts.

Ja us les aniré explicant.
Magem

dijous, 13 de maig del 2010

Benvinguts